امروزه تغییرات چشمگیر سبک زندگی در جوامع شهری، موجب شده است که نتوانیم وقت زیادی را در آشپزخانه به پخت و پز و آماده کردن غذا بگذرانیم. چیزی که یک کارمند خسته از راه رسیده لازم دارد، مواد اولیه‌ای در دسترس و دستور پخت غذاهای فوری و مقوی است تا خستگی یک روز کاری طولانی را هر چه سریع‌تر از تن به در کند. کنسرو تن ماهی یکی از آن موادی است که اگر در کابینت باشد باعث قوت قلب شما خواهد شد. دلایل مختلفی برای این ادعا وجود دارد.

چرا باید حتما تن ماهی در منزل داشته باشیم؟

  • کنسرو تن ماهی تأمن‌کننده پروتئین مورد نیاز بدن و منبعی سرشار از امگا 3 و سایر اسیدهای چرب ضروری است.
  • کنسرو ماهی با دو سال تاریخ انقضاء بدون نیاز به یخچال به راحتی در کابینت قابل نگهداری است.
  • تن ماهی بهترین جایگزین برای ماهی تازه در مناطق دور از دریا است.
  • با استفاده از تن ماهی و ترکیب آن با انواع مواد دیگر می‌توانید ده‌ها نوع غذا آماده کنید.
  • غذاهایی که با تن ماهی پخته می‌شوند، نیاز به زمان زیادی برای طبخ ندارند زیرا فرآیند پخت گوشت ماهی قبلا طی شده است.
  • فرآیند تولید تن ماهی در شرایط کاملا بهداشتی و استریل انجام می‌شود و غذایی سالم و ایمن است.
  • قیمت تن ماهی نسبت به ماهی تازه مناسب‌تر و اقتصادی‌تر است.
  • فرزندان طعم تن ماهی را به ماهی ترجیح می‌دهند.

اگر فرآیند خرید، پاک کردن و طعم‌دار کردن و پختن ماهی برایتان سخت است، شما نیاز به چند قوطی تن ماهی خواهید داشت زیرا پزشکان توصیه کرده‌اند هفته‌ای حداقل 2 بار ماهی باید مصرف کنید.

فرآورده‌های شیلاتی بندرعباس یکی از تولیدکنندگان خوشنام و اولین تولیدکننده تن ماهی ایران است که از دیرباز انتخاب اول خانواده‌ها بوده و با قرار گرفتن در شهر بندرعباس و دسترسی به منابع ماهی خلیج فارس و دریای عمان، از مرغوب‌ترین ماهی‌های تن جهت تولید کنسرو تن ماهی بندرعباس استفاده می‌نماید.

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها